Hledáte odpovědi?

Často kladené otázky

Potřebujete poradit? Připravili jsme pro vás nejčastější otázky z oblastí, kterým se věnujeme.
Pokud odpověď na vaše otázky nenajdete, neváhejte nás kontaktovat, rádi vám vše zodpovíme.

Přijde na to, jaká analýza se dělá. Vstupní analýzu před uzavřením JRK Partnerství připravíme do druhé schůzky. Výsledkem je aktuální úroveň třídění, představení optimalizačního potenciálu a ekonomický rozpočet rizik plynoucích pro obec či město v případě, že nebude aktivně zavádět změny ve svém odpadovém hospodářství. Proti tomu roadmapa odpadového hospodářství zabere i několik měsíců a výsledkem je přesná definice současné situace a nutných kroků k dosažení požadovaných cílů.

Do systému ECONIT má samozřejmě přístup obec/město, čili si může kdykoliv exportovat potřebná data k jakékoliv analýze, nebo dokonce potřebné statistiky. Na základě konkrétního balíčku našeho PARTNERSTVÍ pak realizujeme analýzy dle domluvy s danou samosprávou my.

Fyzickou analýzu odpadu provádíme ve spolupráci s neziskovou organizací INCIEN. Znamená to, že v den svozu směsného komunálního odpadu vysypeme vzorek odpadu (cca 500 kg) na zem, který následně ručně dotřídíme na jednotlivé komodity. Výsledkem fyzické analýzy odpadu je reálný přehled o složení SKO ve vaší obci a potenciál ve zlepšení v třídění odpadu.